BUP#16 – Aksaray – Topkapı Farkındalık Turu

Bisikletlilerin trafikteki haklarına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla 16. kez bir araya geldik ve yine şaşkın bakışlar arasında İstanbul’un tarihi yarımadasını turladık.

Yağmurluklarını giyip çamur yokuş demeden pedallayan tüm bisikletlilere tebrikler.

Bir sonraki farkındalık turu 30 Eylül 2018 Pazar günü Ümraniye’de olacak, ancak o zamana kadar elbette başka etkinliklerde yine bir araya geleceğiz. Bisikletle kalın, görüşmek üzere.

not. gönüllü ekibin fotoğraf ve videolarını kaydettiği kameranın hafıza kartı hokus pokus olduğu için çok üzgünüz, nerede nasıl gitti bilmiyoruz ancak maalesef kayboldu. Bu fotoğraf albümü, etkinlik sayfasında katılımcılar tarafından paylaşılan görüntülerden oluşuyor. Herkese tekrar çok teşekkürler.


Bisikletli ulaşıma dikkat çekmek ve bisikletlilerin de trafikte hakları olduğunu göstermek için 25 Mart 2018 Pazar günü Aksaray’dayız – Topkapı’dayız!

Buluşma: 12:30
Hareket: 13:00 Sirkeci Tren Garı
Tur bitiş: Sirkeci Tren Garı
Rota: Sirkeci – Gülhane parkı – Sultanahmet – Ordu caddesi – Beyazıt – Aksaray – Fındıkzade – Topkapı – Vatan caddesi. – Edirnekapı – Fatih – Saraçhane – Unkapanı – Sirkeci

Facebook Etkinlik Sayfası için Görsele Tıklayın

Caddelerin sağ şeridi bize ait olacak şekilde yavaş tempoda sürüş gerçekleştireceğiz. Molalar ile birlikte tahmini tur süresi 3 saattir.
Bisiklet zillerinizi ve düdüklerinizi getirmeyi unutmayın!
Trafikte hep arabaların kornalarını dinlediğimiz yeter… Zillerimiz ve düdüklerimizle “Trafikte biz de varız!” diye haykırıyoruz!

Bisikletlere bağlanacak olan slogan PVC.ler etkinlik öncesi, BUP gönüllüleri tarafından dağıtılacaktır.

Bisikletle toplu taşıma saatleri için Toplu Taşımada Bisiklet sayfasından faydalanabilirsiniz.

This entry was posted in Eylem – Etkinlik. Bookmark the permalink.