2. El Bisiklet & Malzeme Takas Şenliği

İlk defa gerçekleştirdiğimiz 2.El Bisiklet-Malzeme ve Takas etkinliğine ilgi gösteren herkese teşekkürler. Etkinliğin saat aralığının uzun olması nedeniyle satış-takas için gelenler sıcak havada uzun süre beklememek için etkinlik alanında fazla durmadılar. Ellerinde ürünleri vermek isteyenlerle ürün almak isteyen bazı arkadaşlar aynı zaman dilimine denk gelmeyince ilk etkinlikte beklediğimiz sonuca tam olarak ulaşamadık ancak yine de ellerindeki malzemeleri hibe edenler, takas edenler ve ucuza aksesuar alıp satanlar (pompa, eldiven, vs…) oldu.

Herkesin birbiriyle buluşma ihtimalini mümkün olduğunca arttırabilmek için bir sonraki 2.El Etkinliğinin zaman aralığını 2 saatle sınırlandıracağız.

Etkinlikten Görüntüler


Sevgili Bisikletseverler,

Platform üyelerinden gelen istekler doğrultusunda BUP Teknik + Bisiklet Forum için 2. El Bisiklet, Aksesuar, Yedek parça (Satış ve Takas) şenliği düzenlemeye karar verdik.

Facebook etkinlik linki
2.el bisiklet ve her türlü aksesuar (bisiklet, kask, lastik, eldiven, heybe, römork, puset, bagaj, pompa, jant, aynakol, dişli, pedal, zil, km. saati, matara, giysi, vs.) takası ve satışı yapılabilecek bir etkinlik olacak. Etkinlik alanında bisiklet veya malzemelerinizin üzerlerine özelliklerini ve değerini yazınız.
Bisiklet ile ilgili teknik konularda bilgi alışverişi yapılacaktır.
Mekan Sahil ve bisiklet yolundaki Kadıköy/ Caddebostan Migros yanında Anfi tiyatronun deniz kenarında olacaktır. Haritada işaretlenmiş konum bilgisi vardır.

Bahar şenliği ve piknik havasında geçecek olan etkinliğimize, tüm bisikletseverleri bekleriz. Kumanyanızı ve içeceklerinizi, piknik örtünüzü, sandalyelerinizi getirmeyi unutmayın.
Dileyen kişiler ihtiyaç fazlası binilebilecek durumdaki bisikletlerini getirip ihtiyaç sahiplerine verebilir. İhtiyaç sahipleri sayısı çok olursa gerekirse, çekiliş yapılacaktır. Bu durum kullanılır durumdaki diğer malzemeler içinde geçerlidir.

BUP Teknik + Bisiklet Forum yapılacak takas veya satışlardan hiçbir sorumluluk kabul etmeyecektir. Bu durum satış veya takası yapan tarafları ilgilendirecektir. BUP Teknik + Bisiklet Forum sadece bisikletseverleri bir araya getirmek için istek doğrultusunda böyle bir etkinlik düzenlemiştir.

Etkinlikte katılım oranı yüksek olursa her yıl Nisan ayının son Pazar günü olmak üzere geleneksel hale getirilecektir.

Katılacak bisikletseverlere keyifli bir Pazar günü geçirmelerini dileriz.

Bisikletli Ulaşım Platformu – BUP

This entry was posted in Eylem – Etkinlik. Bookmark the permalink.