BUP#19 Ümraniye Farkındalık Turu

Bup#19 Ümraniye Farkındalık Turunda, bizlerle beraber pedal çeviren tüm katılımcılara teşekkürler ve tebrikler…

Trafikteki haklarımızı İstanbul’un farklı ilçelerinde ana caddelerde hem sürücülere hem yayalara hatırlatmaya devam ediyoruz! 19. turda Ümraniye’deydik!

Yine pek çok insanın yüzündeki şaşkınlık ‘Sağ Şerit Yasal Hakkım!’ ‘Trafikte Bisiklet Var!’ yazılarıyla gülümsemeye döndü. Özellikle Ümraniye’de her gün trafikte olan bisikletli dostlarımıza bu tura sahip çıktıkları için teşekkür ediyoruz.

Bir sonraki BUP etkinliğinin, bileşenlerimizden olan 29 Ekim Bisikletçileri ile birlikte 29 Ekim 2018 Cumhuriyet Bayramında olacağını hatırlatarak, bir sonraki etkinlikte görüşmek üzere, diyoruz!#bisikletliulasim #ümraniye #bisiklet Fotoğraf Albümü


Bisikletli ulaşıma dikkat çekmek ve bisikletlilerin de trafikte hakları olduğunu göstermek için 30 Eylül 2018 Pazar günü Ümraniye’deyiz!

Buluşma: 13.00
Hareket: 13.30
Rota: Bulgurlu Cad. – Sütçü İmam Cad. – Mithatpaşa Cad. – Çakmak Kavşağıdan dönüş – Alemdağ Cad. – Küçük Çamlıca Cad. – Acıbadem Caddesi üzerinden Marmaray Ayrılıkçeşmesi istasyonunda turun sona ermesi – 14 KM Haritada görmek için tıklayın
Buluşma noktasına M5 | Üsküdar – Yamanevler metro hattını kullanarak ulaşabilirsiniz. Üsküdar – Bulgurlu yaklaşık 15 dk. 1. nolu çıkışı kullanmayı unutmayın.

Caddelerin sağ şeridi bize ait olacak şekilde yavaş tempoda sürüş gerçekleştireceğiz.
Bisiklet zillerinizi ve düdüklerinizi getirmeyi unutmayın!
Trafikte hep arabaların kornalarını dinlediğimiz yeter… Zillerimiz ve düdüklerimizle “Trafikte biz de varız!” diye haykırıyoruz!

Facebook Etkinlik Sayfası için Görsele Tıklayın

This entry was posted in Eylem – Etkinlik. Bookmark the permalink.