İETT’de Bisiklet

İETT, bisiklet alımıyla ilgili twitterdan yeniden hatırlatma geçti. Aşağıda belirtilen maddelerin dışında bir uygulama ile karşılaşırsanız bize tarih, saat, durak, hat no, otobüs no bilgilerini lütfen iletin.

İETT’nin yeniden geçtiği mesaja göre :

– Büyük boy bisiklet ile, İETT’nin yoğun saatleri dışında (yani 07:00-09:00 arası ve 16:00-20:00 arası dışında) İETT otobüslerine ek ücret ödemeden ve teker sökmeden binebiliriz.

– Katlanır bisiklet ile zaman sınırlaması olmaksızın İETT otobüslerine ek ücret ödemeden binebiliriz. Eğer otobüse yukarıda belirtilen yoğun saatler içinde binmek istersek, katlanır bisikletimizi bir kılıf veya çanta içine koymak durumundayız.

İETT’nin konu ile ilgili mesajları:

METROBÜS ile ilgili hatırlatma :

Yine İETT’ye bağlı olan metrobüslerin yoğun saatleri bildiğiniz gibi farklı ve metrobüslerde aşağıdaki mevcut durum devam ediyor :

– Büyük boy bisikletimizle Metrobüs için belirlenen yoğun saatler dışında (yani 06:00-10:00 arası ve 16:00-22:00 arası hariç) ek ücret ödemeden ve teker sökmeden metrobüse binebiliriz.

– Katlanır bisikletlerle ise zaman sınırlaması olmaksızın ve ek ücret ödemeden metrobüse binebiliriz. Eğer Metrobüse yoğun saatlerde binmek istersek, katlanır bisikletimizi bir kılıf veya çanta içine koymak durumundayız.

This entry was posted in Haber. Bookmark the permalink.